ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

DECEMBER

1

TIRSDAG

København

AIDS-Fondet

Kl. 15.00-18.00

På world aids day tænder Positivgruppen traditionen tro 2000 mindelys for mennesker, som er døde af aids. Man kan også selv tænde et lys for en, man har mistet. Arrangementet forgår på Gammeltorv.

København

Jailhouse CPH

Kl. 17.00-19.00

I anledningen af WORLD AIDS DAGEN Inviterer Jailhouse CPH til fernisering med Kunstneren Ulrik M i Restauranten kl 17 til 19.

København

Andet (København)

Kl. 18.00

I forbindelse med World Aids Day vil der være gallamiddag på Nose2Tail, hvor Dan Rachlin kommer og auktionerer. Flæsketorvet 60, 1711 København, Danmark

København

MIX COPENHAGEN

Kl. 19.45

I anledning af World Aids Day viser MIX Copenhagen LGBT Film Festival den aktuelle og tankevækkende amerikanske dokumentar, 'Desert Migration'. Efter filmen byder vi på et glas vin i Empires foyer.

PAN åbner igen som ”PAN Retro”

20. august 2008 af Bert Svalebølle.
Noget tyder på at Danmarks største diskotek for bøsser og lesbiske igen åbner under navnet PAN Retro på K3 (som det gamle PAN-disco hedder i dag) i samarbejde med Pan Håndbold.

Den første PAN Retro fest er planlagt til at blive afholdt den 28. december 2008, og her vil den gode gamle PAN stemning genopstå, med alle de gode gamle kendte hits, såvel som nye, og i de samme velkendte lokaler i Knabrostræde 3.

Pan Håndbold håber sammen med K3 at kunne udfylde et hul, om et gå i byen sted for bøsser og lesbiske, som savner gode gamle PAN.

Det hele er på opstartsstadie, men følg med i Out & About eller på Facebook, hvor der er oprettet en gruppe under navnet "Pan Retro".

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder i samarbejde med Warner Music 3 eksemplarer af Kylie Minogues allerførste julealbum ”Kylie Christmas”, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 3 gavekort á 200 kroner til Sexkino i Odense, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 5 eksemplarer af Birthe Kjærs nye album, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.