ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

DECEMBER

21

SØNDAG

København

Centralhjørnet

Kl. 15:00

Drengene har sammensat et særligt juleshow til Centralhjørnet.

København

Masken

Kl. 15:00-17:00

Kom til dejlig julestemning, når Masken Bar byder på gløgg og æbleskiver.

København

SLM Copenhagen

Kl. 16:00-20:00

Har du lyst til mere? Kom du ikke i SLM fredag eller lørdag? Trænger du til en reparationsbajer? Der kan være mange grunde til at tage i SLM om søndagen. Det er altid hyggeligt og afslappet - hvis det da ikke udvikler sig til en mindre fest. Ingen dresscode.

SAS vinder LGTB-pris i USA

17. april 2012 af Thomas R. Kristensen.
REJSE: SAS er kåret som Favorite Airline af den amerikanske LGBT-medieportal Edge.

Ewa Tomaszewicz og Gosia Rawinska vandt et bryllup om bord på et SAS-fly. Det lesbiske par brugte SAS-kampagnen Love is in the air til at skabe stor opmærksomhed omkring LGBT-rettigheder i deres hjemland, Polen.
Foto: SAS.

Det skandinaviske flyselskab SAS er populær blandt amerikanske homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede. Efter en onlineafstemning, hvor 73.019 deltog, har SAS vundet en Best of Edge Award som Favorite Airline.

I 2010 oplevede SAS en af årets største succeser inden for viral markedsføring: Kampagnen Love is in the air, som kulminerede med verdens første homoseksuelle bryllup i luften. Derudover har SAS lanceret en homoversion af flyselskabets populære SAS Crew Guide.

"Dette er en stor anerkendelse for SAS. På mindre end to år er vi gået fra at være mere eller mindre usynlige på det globale LGBT-rejsemarked, som er en ekstremt købestærk og loyal kundekreds, til nu at blive betragtet som et af verdens mest LGBT-venlige flyselskaber,” siger Anders Lindström, der er PR-chef i SAS.

”At blive valgt som favoritflyselskab af LGBT-rejsende i USA, i konkurrence med store amerikanske flyselskaber, som har markedsført sig over for dem i årtier, det beviser virkelig, at vores fokus rammer rigtigt.”

Best of Edge Awards 2011 blev uddelt midt i april, efter at onlineafstemningen havde løbet over fire uger fra 17. februar til 16. marts 2012.

Læs mere om Best of Edge Awards på: edgeonthenet.com/awards

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder et gavekort på 1.000 kroner til Ezzo. Som du kan vinde, hvis du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 5 eksemplarer af den nye Barcode BERLIN kalender, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 3x2 billetter til Billy Elliot The Musical på Det Ny Teater, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.