ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

OKTOBER

7

ONSDAG

København

Sabaah

Kl. 19.00

Det er gratis at deltage, og du er sikker på fuld diskretion da det er strengt forbudt at tage billeder osv .. Vil du være en del af Sabaah, møde nye venner eller er du bare nysgerrig efter at se, hvem der ellers slutter Sabaah - Så Shisha er den begivenhed for dig.

Ruten til Aarhus Pride er klar

7. marts 2012 af Lars Klitgaard Christensen.
PRIDE: Paraderuten er nu klar til Aarhus’ første pride, som finder sted den 9. juni. Når paraden klokken 13.00 forlader G-Bar, kommer den til at gå langs en række gader med mange mennesker.


Turen går gennem Mejlgade, Klostergade, langs Åboulevarden, forbi Lille- og Storetorv, for at følge Strøget mod Ridehuset. Arrangørerne forventer at turen tager omkring en time.

Klokken 14.00 holder Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard, en tale i anledning af priden.

Derefter er der loungestemning på Officerspladsen, med dj og boder. Det er allerede nu muligt at melde sig til at gå med i paraden eller leje en stand på loungeområdet.

Læs mere på aarhuspride.dk.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder i samarbejde med Men’s Shop tre eksemplarer af DVD’en Boys on film 13, som du kan vinde, hvis du kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med Tivoli 3 x 4 entre og turpas til Danmarks største Halloween-fest i tivoli, som du kan vinde, hvis du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder fem dvd med dramaet While We’re Young, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.