ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

DECEMBER

1

TIRSDAG

København

AIDS-Fondet

Kl. 15.00-18.00

På world aids day tænder Positivgruppen traditionen tro 2000 mindelys for mennesker, som er døde af aids. Man kan også selv tænde et lys for en, man har mistet. Arrangementet forgår på Gammeltorv.

København

Jailhouse CPH

Kl. 17.00-19.00

I anledningen af WORLD AIDS DAGEN Inviterer Jailhouse CPH til fernisering med Kunstneren Ulrik M i Restauranten kl 17 til 19.

København

Andet (København)

Kl. 18.00

I forbindelse med World Aids Day vil der være gallamiddag på Nose2Tail, hvor Dan Rachlin kommer og auktionerer. Flæsketorvet 60, 1711 København, Danmark

København

MIX COPENHAGEN

Kl. 19.45

I anledning af World Aids Day viser MIX Copenhagen LGBT Film Festival den aktuelle og tankevækkende amerikanske dokumentar, 'Desert Migration'. Efter filmen byder vi på et glas vin i Empires foyer.

Sabaah får ny bestyrelse

28. februar 2012 af Thomas R. Kristensen.
I november 2011 var Sabaah truet af lukning, da de daværende aktivister var drænet for energi oven på et begivenhedsrigt år. Men nu har friske kræfter meldt sig på banen, og på generalforsamlingen den 28. februar fik Sabaah ny bestyrelse.


I den ny bestyrelse sidder Erickson Smith, Khalid, Peter Raunkjær Christensen og Saadat Munir. Til suppleanter valgte generalforsamlingen Maria Schmidt og Jens Vogensen Biasevich.

Sabaah har eksisteret i seks år, og bag de mange populære fester, intromøder, rådgivningstimer og andre aktiviteter har stået en bestyrelse - ligesom i så mange andre foreninger.

Men i løbet af 2011 var Sabaahs bestyrelse skrumpet i størrelse, og hen mod slutningen af 2011 truede det Sabaahs fortsatte eksistens.

Men på en ekstraordinær generalforsamling den 7. januar 2012 var der stor interesse for at sikre, at Sabaah kunne overleve. Og interessen har altså nu mundet ud i, at flere ny kræfter tager en tørn i den ny bestyrelse.

sabaah.dk kan du læse mere om foreningen.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder tre eksemplarer af bogen: Thailand – medaljonens for- og bagside, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder en præmie der giver et barn og en medfølgende voksen adgang til showet. Præmien kan blive din hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 5 eksemplarer af komedien Afskedsfesten, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.