ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

SEPTEMBER

26

FREDAG

København

SLM Copenhagen

Kl. 22:00-02:00

Copenhagen Leather Weekend - Bar and Cruising Night i SLM København, her har du mulighed for at mixe dine fetich'er. Der vil være masser af læderfyre, både top og sub. Slaver og master. Der vil være masser af læderaction i 3 dage. Dresscode.

Sabaah får ny bestyrelse

28. februar 2012 af Thomas R. Kristensen.
I november 2011 var Sabaah truet af lukning, da de daværende aktivister var drænet for energi oven på et begivenhedsrigt år. Men nu har friske kræfter meldt sig på banen, og på generalforsamlingen den 28. februar fik Sabaah ny bestyrelse.


I den ny bestyrelse sidder Erickson Smith, Khalid, Peter Raunkjær Christensen og Saadat Munir. Til suppleanter valgte generalforsamlingen Maria Schmidt og Jens Vogensen Biasevich.

Sabaah har eksisteret i seks år, og bag de mange populære fester, intromøder, rådgivningstimer og andre aktiviteter har stået en bestyrelse - ligesom i så mange andre foreninger.

Men i løbet af 2011 var Sabaahs bestyrelse skrumpet i størrelse, og hen mod slutningen af 2011 truede det Sabaahs fortsatte eksistens.

Men på en ekstraordinær generalforsamling den 7. januar 2012 var der stor interesse for at sikre, at Sabaah kunne overleve. Og interessen har altså nu mundet ud i, at flere ny kræfter tager en tørn i den ny bestyrelse.

sabaah.dk kan du læse mere om foreningen.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder fem dvd med filmen Blood Ties, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 9 x 2 biletter til årets Italienske Vinfestival, vi trækker 3 x 2 billetter om ugen i ugerne 39, 40 og 41, som du kan vinde, hvis du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder fem dvd med Danish Dynamite - Sæson 3, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.