ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

AUGUST

2

LØRDAG

København

SLM Copenhagen

Kl. 22:00 - 02:00

Fuck & Dance er SLM Københavns store dance parties, hvor klubben forvandles til natklub. Kendte DJs besøger klubben og søger for den fede stemning og sound. Dresscode.

København

BLOCK 66

Kl. 23.00

One of the best gay parties and clubs in Copenhagen based in the meatpacking district near the Central Station. It's dark, it's underground, it's sweaty. Rosa Lux and Simon Witzansky will rock the dance floor. Free entrance all the night.

København

Zirkus

Kl. 23.00

Københavns nye pop up klub ZIRKUS, er en medlemsklub, hvilket betyder at alle skal købe og aktivere sit medlemskort, inden man kan komme ind til festen. Grunden til at det er en medlemsklub er at det skal være en klub som kun er for os fyre og hvor alt kan ske.

Bøsse - eller hvad?

14. december 2011 af Bert Svalebølle.
Går du og overvejer, om du er bøsse? Eller er du bare nysgerrig efter at vide lidt mere om bøsser?

Bøsse eller måske til mænd? Læs mere her på siden, hvor du også finder nyttige links, hvis du vil vide mere.

Dyrker bøsser mere sex end heteroseksuelle? Måske mere end de fleste heteroseksuelle par. Ofte tænker mænd mere på sex end kvinder, og når man så sætter to mænd sammen, så har de nok bare mere sex. Ikke fordi de er bøsser, men fordi de er mænd. Sådan lyder det i hvert fald fra den kendte debattør Bjørn Lomborg i bogen Oplysninger om bøsser og lesbiske til samfundet.

Bøsse-dating
Hvis du ikke er klar til at gå på bøsse-mødestederne, er bøsse-dating måske noget for dig. Prøv hjemmesider som boyfriend.dk, hvor du kan chatte og date andre bøsser eller biseksuelle mellem 15 og 96 år. Det er gratis at oprette en profil, og uanset om du søger kærlighed, bøsse-sex, eller du bare er nysgerrig, så kan du måske blive mere afklaret her.

Bøsse-vittigheder
Du har sikkert hørt mange vittigheder om bøsser. Nogle er sjove, men de fleste er nedsættende og fordomsfulde.


Sangen om Gustav, fra Dagens Mand med Bøsser




Bøsse var oprindelig et nedsættende ord for det at være en homoseksuel mand. Men i 70’erne tog mange bøsser ordet til sig. Blandt andet i Bøssernes Befrielses Front (BBF) og senere i Forbundet af 1948, som i 1982 skiftede navn til Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske. I dag hedder denne forening LGBT Danmark - landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

Bøsse eller biseksuel?
Er du både tiltrukket af mænd og kvinder? Så er du formentlig biseksuel. Læs mere om Bigruppen på www.lgbt.dk/1390/

Bøsse og ung?
Ungdomstelefonen er en anonym rådgivning for unge. Her kan du hver tirsdag aften tale med enten en fyr eller pige om seksualitet, følelser, sex, spring ud-overvejelser og meget mere. Du bestemmer. Ungdomstelefonen har både telefon-, chat- og mailrådgivning. Læs mere på www.lgbt.dk/ungdomstelefonen/'


To Glade Bøsser - Ved Den Lille Havfrue




Bøsser og hiv
I 70’erne levede mange bøsser det glade liv og havde mange skiftende sexpartnere. Men i starten af 80’erne skete der noget: Hiv og aids kom frem, og panikken bredte sig. Den første tid var lægerne ikke klar over, hvordan man blev smittet. Men hurtigt blev det klarlagt, at det var mange bøsser, som fik sygdommen. Det kom også hurtigt frem, at risikoen for at blive smittet med hiv var større, hvis man havde et vildt sexliv med mange skiftende sexpartnere - uden at bruge kondom.

I 80’erne og langt ind i 90’erne var der mange bøsser, som døde af aids. Derfor begyndte de fleste at bruge kondom, og nogle skar ned på antallet af sexpartnere.

Her 30 år efter har unge bøsser ikke samme forhold til hiv og aids, som ældre bøsser, der har oplevet mange af deres venner dø af aids. I dag findes der effektiv hiv-medicin, så de fleste hiv-smittede kan leve et normalt liv på overfladen. Men der er stadig mange fordomme omkring hiv-smittede, og det er besværligt at skulle tage hiv-medicin hver dag resten af livet, for at holde sygdommen nede. Derfor er det vigtigt, at man fortsat beskytter sig ved at bruge kondom og glidecreme.

Har du spørgsmål til hiv og aids, så finder du oplysninger på www.stopaids.dk og www.aids-linien.dk.

Om det at være bøsse
På Sexliniens hjemmeside kan du læse meget mere om det at være bøsse - både hvis du tror, du selv er bøsse, eller hvis du bare gerne vil læse mere om, hvordan det er at være bøsse. Se: www.sexlinien.dk.

Se også:
Nyheder: [Klik her]

Kultur: [Klik her]

Mode og Livsstil: [Klik her]


Jeg er bøsse og derfor spiller jeg


Konkurrencer

Out & About udlodder fem dvd med dramaet Cape Town Cops, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder fem dvd med thrilleren Border Informant, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 3 x 2 billetter, til danseforestillingen MULD i Dansehallerne, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.