ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

AUGUST

29

FREDAG

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-14:00

Vandpolo er en intens sport i vand, hvor du kommer helt tæt på din modstander. En yderst seværdig sport, hvis du er til vandsport og action. Der spilles i Bellahøj Aqua stadion.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-15:00

Få en naturoplevelse i det smukke smukke nordsjællend med andre LGBT golfspillere og deres venner. Vi tilbyder både turnering for de øvede og for nybegyndere. Har du lyst til at prøve om golf er noget for dig, så kom frisk. Vi giver en tur på begynderbanen med instruktør. Golf spiller i Hørsholm Golf klub, Grønnegade 1, Hørsholm.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Badminton er kæmpe sport i Danmark med over 400.000 spillere på landsplan. Badminton turneringen bliver afholdt i Grøndalscenteret hal J-K. Finaler forventes at blive spillet omkring kl. 16 og frem.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Fodbold er den største sport i verden og selvfølgelig er det også med i PanGames. Fodboldsturneringen i år bliver et med poolparty, musik og massere af spil i forskellige niveauer. Fodbold spiller på FCK’s træningsbaner på Frederiksberg, Jens Jessenvej 16, Frederiksberg.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Håndbold er en stor sport i Danmark. Sporten er for dem der kan lide hurtige driblinger, fart og spænding. Håndbold spilles i Bellahøjhallen, Bellahøj vej 1-3.

København

Regnbuepladsen

Kl. 14:00-18:00

Tag hele regnbuefamilien med til en sjov og afslappende dag på regnbuepladsen. Hoppeborg, ansigtsmaling, skøre kostumer og overraskelser for børn i alle aldre.

København

Andet (København)

Kl. 15:00

Mød din guide ved hovedindgangen til Christiania (kig efter regnbueflaget). Turen slutter ved “Bøssehuset” på Christiania.

København

PANGAMES 2014

Kl. 16:00-20:30

Svømning er den ældste sport i Pan Idræt og det er derfor en selvfølgelighed at vi har svømning til PanGames. Der svømmes på Bellahøj Aqua stadion Bellahøjvej 1-3.

København

PANGAMES 2014

Kl. 17.00-19.00

Kom og nyd en sen sommeraften i København i den store selskab med Lesbisk Trekking Team CPH, der har organiseret en atmosfærisk vandretur. Turen slutter ved en dejlig café i en af ​​de ældste dele af byen, kaldet Christianshavn. Turen er gratis og starter fra Botanisk Have tæt på Nørreport station.

København

PANGAMES 2014

Kl. 18.20 & 19.40

Kanalrundfarten du aldrig vil glemme. Det er bøsset, det er glitter og det er vildt! Guide: Honney Bonnie

København

Pride Square

Kl. 18:00-20:00

Drag Bingo og dine værter kommer fra det skønne Vesterbro Dragudlejningsservice. Kom og spil med og få chancen for at vinde fantastiske præmier. Dragshowet starter umiddelbart efter.

København

Andet (København)

Kl. 19.30

Succesforestillingen vender tilbage til Copenhagen Pride! 8 homoseksuelle prøver at løse hele verdens homoproblemer...

København

Pride Square

Kl. 20:00-23:00

Årets Drag Night er en international og særdeles opkørt affære. Dronninger fra hele verden slår sig sammen med sine danske drag-søstre på scenen og Copenhagen Pride er stolte over at byde dem alle velkommen.

København

PANGAMES 2014

Kl. 22.00

En spændende sportslig aften på G*A*Y Copenhagen med frække bartendere, musikalske overraskelser. Vis din guldmedalje eller chat med din stærkeste modstander. Du kan finde G*A*Y København kun 50 meter fra Rådhuspladsen/Pride Square på Vester Voldgade 10.

København

SLM Copenhagen

Kl. 22:00 - 02:00

Er du en rigtig mand med skæg og hår på brystet, så er denne aften bestemt noget for dig! Denne aften er der ingen adgang for glatbarberet fyre - jo mere hår jo bedre.

Lesbisk - eller hvad?

14. december 2011 af Bert Svalebølle.
Går du og overvejer, om du er lesbisk, eller er du bare nysgerrig efter, hvad det betyder at være lesbisk?

Lesbisk eller måske lesbisk? Læs mere her på siden, hvor du også finder nyttige links, hvis du vil vide mere.

Det kan være meget forskelligt, hvordan din omgangskreds reagerer, når du fortæller, du er lesbisk. Nogle bliver overraskede. Andre syntes, det er superfedt, og modigt, at du er så åben omkring du er lesbisk.

Det er generelt en kæmpe lettelse at fortælle omgangskredsen, at man er lesbisk. Men det kan selvfølgelig godt virke skræmmende, og det er vigtigt, at man føler sig klar.

Hvis du er i tvivl, om du er lesbisk, kan det være en god idé at læse nogle bøger om, hvordan det er at være lesbisk. Der er bøger, som beskriver, hvordan man som lesbisk har det indeni - og måske kan du genkende nogle følelser og situationer fra dit eget liv.

Du kan også kontakte LGBT Danmark - Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, der er en interesseorganisation på områderne kønsidentitet og seksuel orientering.


Lidt Lesbisk er man vel altid
Er der altid en mand og en kvinde i lesbiske forhold?
Nogle hævder, at der altid er én, der er manden, og én, der er kvinden, når to lesbiske er kærester. Men sådan er det langt fra. Lesbiske er lige så forskellige som befolkningen som helhed, og derfor falder de fleste lesbiske også som andre for forskellige typer. Myten om, at lesbiske er betonagtige (betonlebber), eller lesbiske er en mand i en kvindekrop holder ikke. Der er også mange feminine lesbiske.

Lesbisk med forsinkelse
Hvis du først sent i livet springer ud som lesbisk, vil bogen Lesbisk med forsinkelse, være en interessant bog at læse. Her fortæller 16 kvinder i alderen 30-55 om at springe ud som lesbisk i en moden alder. Kvinderne fortæller om deres liv, og hvornår de fandt ud af, at de var tiltrukket af andre kvinder, hvad de gjorde ved denne erkendelse, hvordan de har valgt at leve deres liv, og hvorfor de har truffet de valg, de har. De kommer med gode råd til dig, som står over for at skulle træffe valget.

Goddag mit navn er Lesbisk
Hvis du er interesseret i lesbisk liv i Danmark fra 1950’erne og frem til i dag, giver filmen Goddag mit navn er Lesbisk, et godt indblik i lesbisk liv i Danmark, fra det skjulte liv i 50’ernes moralske Danmark til nutidens kønsopløste queer-miljø og kernefamilien med tre børn, to mødre og ingen far. Kvinder fra 19 til 84 år beretter om alle aspekter af livet; sex, ensomhed, kærlighed, kønsroller, fester, familien og forældreroller.

Lesbisk dating
Du kan også prøve en lesbisk dating-site, for eksempel girlfriend.dk hvor du kan chatte og date andre lesbiske mellem 15 og 96 år. Det er gratis at oprette en profil, og uanset om du søger lesbisk kærlighed, lesbisk sex, eller du bare er nysgerrig, så kan du måske blive mere afklaret her.

Lesbisk eller biseksuel?
Er du både tiltrukket af kvinder og mænd? Så er du formentlig biseksuel. Læs mere om Bigruppen på: www.lgbt.dk/1390/

Lesbisk og ung?
Ungdomstelefonen er en anonym rådgivning for unge. Her kan du hver tirsdag aften tale med enten en pige eller en fyr om seksualitet, følelser, sex, spring ud-overvejelser og meget mere. Du bestemmer. Ungdomstelefonen har både telefon-, chat- og mailrådgivning. Læs mere på: www.lgbt.dk/ungdomstelefonen/

Om det at være lesbisk
På Sexliniens hjemmeside kan du læse meget mere om det at være lesbisk - både hvis du tror, du selv er lesbisk, eller hvis du bare gerne vil læse mere om, hvordan det er at være lesbisk. Se: www.sexlinien.dk


Se også:
Nyheder: [Klik her]

Kultur: [Klik her]

Mode og Livsstil: [Klik her]


Konkurrencer

Out & About udlodder fem dvd med filmen Blood Ties, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 3 eksemplarer af den nye Gillette BODY, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder to billetter til Pam Anns show i København den 25. oktober, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.