ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

JUNI

1

ONSDAG

København

Andet (København)

Kl. 16.00

Official DISTORTION Street Party 2016 Looky Management & Cosy Bar has the great honor to present to you the event Gaystortion Nørrebro

Lesbisk - eller hvad?

14. december 2011 af Bert Svalebølle.
Går du og overvejer, om du er lesbisk, eller er du bare nysgerrig efter, hvad det betyder at være lesbisk?

Lesbisk eller måske lesbisk? Læs mere her på siden, hvor du også finder nyttige links, hvis du vil vide mere.

Det kan være meget forskelligt, hvordan din omgangskreds reagerer, når du fortæller, du er lesbisk. Nogle bliver overraskede. Andre syntes, det er superfedt, og modigt, at du er så åben omkring du er lesbisk.

Det er generelt en kæmpe lettelse at fortælle omgangskredsen, at man er lesbisk. Men det kan selvfølgelig godt virke skræmmende, og det er vigtigt, at man føler sig klar.

Hvis du er i tvivl, om du er lesbisk, kan det være en god idé at læse nogle bøger om, hvordan det er at være lesbisk. Der er bøger, som beskriver, hvordan man som lesbisk har det indeni - og måske kan du genkende nogle følelser og situationer fra dit eget liv.

Du kan også kontakte LGBT Danmark - Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner, der er en interesseorganisation på områderne kønsidentitet og seksuel orientering.


Lidt Lesbisk er man vel altid
Er der altid en mand og en kvinde i lesbiske forhold?
Nogle hævder, at der altid er én, der er manden, og én, der er kvinden, når to lesbiske er kærester. Men sådan er det langt fra. Lesbiske er lige så forskellige som befolkningen som helhed, og derfor falder de fleste lesbiske også som andre for forskellige typer. Myten om, at lesbiske er betonagtige (betonlebber), eller lesbiske er en mand i en kvindekrop holder ikke. Der er også mange feminine lesbiske.

Lesbisk med forsinkelse
Hvis du først sent i livet springer ud som lesbisk, vil bogen Lesbisk med forsinkelse, være en interessant bog at læse. Her fortæller 16 kvinder i alderen 30-55 om at springe ud som lesbisk i en moden alder. Kvinderne fortæller om deres liv, og hvornår de fandt ud af, at de var tiltrukket af andre kvinder, hvad de gjorde ved denne erkendelse, hvordan de har valgt at leve deres liv, og hvorfor de har truffet de valg, de har. De kommer med gode råd til dig, som står over for at skulle træffe valget.

Goddag mit navn er Lesbisk
Hvis du er interesseret i lesbisk liv i Danmark fra 1950’erne og frem til i dag, giver filmen Goddag mit navn er Lesbisk, et godt indblik i lesbisk liv i Danmark, fra det skjulte liv i 50’ernes moralske Danmark til nutidens kønsopløste queer-miljø og kernefamilien med tre børn, to mødre og ingen far. Kvinder fra 19 til 84 år beretter om alle aspekter af livet; sex, ensomhed, kærlighed, kønsroller, fester, familien og forældreroller.

Lesbisk dating
Du kan også prøve en lesbisk dating-site, for eksempel girlfriend.dk hvor du kan chatte og date andre lesbiske mellem 15 og 96 år. Det er gratis at oprette en profil, og uanset om du søger lesbisk kærlighed, lesbisk sex, eller du bare er nysgerrig, så kan du måske blive mere afklaret her.

Lesbisk eller biseksuel?
Er du både tiltrukket af kvinder og mænd? Så er du formentlig biseksuel. Læs mere om Bigruppen på: www.lgbt.dk/1390/

Lesbisk og ung?
Ungdomstelefonen er en anonym rådgivning for unge. Her kan du hver tirsdag aften tale med enten en pige eller en fyr om seksualitet, følelser, sex, spring ud-overvejelser og meget mere. Du bestemmer. Ungdomstelefonen har både telefon-, chat- og mailrådgivning. Læs mere på: www.lgbt.dk/ungdomstelefonen/

Om det at være lesbisk
På Sexliniens hjemmeside kan du læse meget mere om det at være lesbisk - både hvis du tror, du selv er lesbisk, eller hvis du bare gerne vil læse mere om, hvordan det er at være lesbisk. Se: www.sexlinien.dk


Se også:
Nyheder: [Klik her]

Kultur: [Klik her]

Mode og Livsstil: [Klik her]


Konkurrencer

Out & About udlodder Kirsten Siggaards seneste album, My Favorite Love Songs, som du kan vinde, hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med RAZspa et sæt med 500 ml Hand & Body Wash og 500 ml Hand & Body Lotion til en samlet værdi af 425 kroner, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med Tivoli, 2 billetter til Pharrell Williams på Plænen i Tivoli den 6. juli, samt billetter og turpas til Tivoli og Fatamorgana, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.