ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

AUGUST

29

FREDAG

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-14:00

Vandpolo er en intens sport i vand, hvor du kommer helt tæt på din modstander. En yderst seværdig sport, hvis du er til vandsport og action. Der spilles i Bellahøj Aqua stadion.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-15:00

Få en naturoplevelse i det smukke smukke nordsjællend med andre LGBT golfspillere og deres venner. Vi tilbyder både turnering for de øvede og for nybegyndere. Har du lyst til at prøve om golf er noget for dig, så kom frisk. Vi giver en tur på begynderbanen med instruktør. Golf spiller i Hørsholm Golf klub, Grønnegade 1, Hørsholm.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Badminton er kæmpe sport i Danmark med over 400.000 spillere på landsplan. Badminton turneringen bliver afholdt i Grøndalscenteret hal J-K. Finaler forventes at blive spillet omkring kl. 16 og frem.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Fodbold er den største sport i verden og selvfølgelig er det også med i PanGames. Fodboldsturneringen i år bliver et med poolparty, musik og massere af spil i forskellige niveauer. Fodbold spiller på FCK’s træningsbaner på Frederiksberg, Jens Jessenvej 16, Frederiksberg.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Håndbold er en stor sport i Danmark. Sporten er for dem der kan lide hurtige driblinger, fart og spænding. Håndbold spilles i Bellahøjhallen, Bellahøj vej 1-3.

København

Regnbuepladsen

Kl. 14:00-18:00

Tag hele regnbuefamilien med til en sjov og afslappende dag på regnbuepladsen. Hoppeborg, ansigtsmaling, skøre kostumer og overraskelser for børn i alle aldre.

København

Andet (København)

Kl. 15:00

Mød din guide ved hovedindgangen til Christiania (kig efter regnbueflaget). Turen slutter ved “Bøssehuset” på Christiania.

København

PANGAMES 2014

Kl. 16:00-20:30

Svømning er den ældste sport i Pan Idræt og det er derfor en selvfølgelighed at vi har svømning til PanGames. Der svømmes på Bellahøj Aqua stadion Bellahøjvej 1-3.

København

PANGAMES 2014

Kl. 17.00-19.00

Kom og nyd en sen sommeraften i København i den store selskab med Lesbisk Trekking Team CPH, der har organiseret en atmosfærisk vandretur. Turen slutter ved en dejlig café i en af ​​de ældste dele af byen, kaldet Christianshavn. Turen er gratis og starter fra Botanisk Have tæt på Nørreport station.

København

PANGAMES 2014

Kl. 18.20 & 19.40

Kanalrundfarten du aldrig vil glemme. Det er bøsset, det er glitter og det er vildt! Guide: Honney Bonnie

København

Pride Square

Kl. 18:00-20:00

Drag Bingo og dine værter kommer fra det skønne Vesterbro Dragudlejningsservice. Kom og spil med og få chancen for at vinde fantastiske præmier. Dragshowet starter umiddelbart efter.

København

Andet (København)

Kl. 19.30

Succesforestillingen vender tilbage til Copenhagen Pride! 8 homoseksuelle prøver at løse hele verdens homoproblemer...

København

Pride Square

Kl. 20:00-23:00

Årets Drag Night er en international og særdeles opkørt affære. Dronninger fra hele verden slår sig sammen med sine danske drag-søstre på scenen og Copenhagen Pride er stolte over at byde dem alle velkommen.

København

PANGAMES 2014

Kl. 22.00

En spændende sportslig aften på G*A*Y Copenhagen med frække bartendere, musikalske overraskelser. Vis din guldmedalje eller chat med din stærkeste modstander. Du kan finde G*A*Y København kun 50 meter fra Rådhuspladsen/Pride Square på Vester Voldgade 10.

København

SLM Copenhagen

Kl. 22:00 - 02:00

Er du en rigtig mand med skæg og hår på brystet, så er denne aften bestemt noget for dig! Denne aften er der ingen adgang for glatbarberet fyre - jo mere hår jo bedre.

Banner advarer om homoseksuelle

6. juni 2011 af Frank Holm.
UDLAND: Et stort banner advarer i disse dage familier om at Disney World afholder deres årlige Gay Day (homo dag). Det er Florida Family Association, som har brugt knap 40.000 kroner på banneret, som ifølge tv-stationen Wesh-TV hver dag kan ses i luften i områderne omkring den populære forlystelsespark.


"Tusindvis af homoseksuelle og transeksuelle vil invadere Florida i den første uge af juni for at fejre deres umoralske livsstil”, står der fordømmende på The Florida Family Associations hjemmeside. På trods af at Orlando Gay Days hvert år tilfører området millioner fra homoturister.

Foreningen kritiserer også hotelkæden Doubletree by Hilton Orlando for sin officielle sponsorering af Gay Days.
"Mange amerikanske familier føler sig krænkede af den offentlige fejring af denne umoralske og uansvarlige opførsel. De er utilfredse med at virksomheder som Hilton, med deres firmaimage og goodwill er med til at legitimere et sådant arrangement og den tilknyttede umoralske adfærd”, lyder kritikken fra familieorganisationen.

Se Wesh-TV reportagen [her]:

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder 3 eksemplarer af den nye Gillette BODY, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder to billetter til Pam Anns show i København den 25. oktober, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 5 x 2 biletter til filmen Jersey Boys, som du kan vinde hvis du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.