ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

OKTOBER

15

TORSDAG

København

Andet (København)

Kl. 16.30

DFDS Seaways Gay Cruise, København til Oslo og tilbage!

København

Bøssehuset

Kl. 20.00

Bøssehuset præsenterer nu en stjernespækket komedie! I ´Lysistrate´ er det kvinderne i Sparta og Athen, der overtager styringen, da de får nok af mændenes uendelige krig mod hinanden. Kvinderne beslutter at lukke dampen ud af krigsmaskinen ved at slukke for det varme vand. For ingen sex uden fred!

København

Centralhjørnet

Kl. 21.00

Kom og vær' med til arrangementet Ricky & Irma på Centralhjørnet.

Skoleelever undervises i homofobi

23. november 2010 af Frank Holm.
EUROPA: Skoleelever på engelske islamiske weekendskoler bliver undervist i homofobi, og lærer blandt andet at straffen for homosex er død ved henrettelse.


Ifølge BBC´s dokumentarflagskib Panorama bruger flere islamiske weekendskoler lærebøger, som fortæller børnene at det er behæftet med dødsstraf at dyrke homosex.

Der findes omkring 40 islamiske weekendskoler i Storbritannien, der alle drives af den Saudi arabiske forening Saudi Students Clubs and Schools. Da det drejer sig om weekendskoler skal skolerne ifølge engelsk lov ikke kontrolleres af undervisningsministeriet.

Børnene lærer blandt andet, at det er op til præsterne at afgøre om homoseksuelle, der har dyrket sex skal stenes, kastes ud fra en klippe eller brændes for deres ugerning.
Lærebøgerne indeholder ifølge Panorama også skitser på, hvordan man skal afskære tyves højre hånd ved håndleddet, og hvordan man forhindre dem i at forbløde.

"Saudi-Arabien er et suverænt land. Jeg har intet ønske om eller ønsker at gribe ind i de beslutninger, den saudiske regering tager når det gælder deres uddannelsessystem. Men det er klart at vi ikke kan have den slags undervisningmateriale på engelske skoler”, udtaler undervisningsministeren Michael Gove til Panorama.

Den saudiarabiske ambassadør i Storbritannien afviser, at Saudi Arabien har noget med skolerne at gøre. Han fordømmer i øvrigt, at skoler af nogen art underviser eleverne ud fra sådanne misvisende lærebøger.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out&About udlodder 3 x 2 billetter til The Savage Rose – en sang for livet, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out&About udlodder i samarbejde med Byens Forlag 3 eksemplarer af forfatter Tomas Lagermand Lundmes nye ungdomsroman, Amager halshug, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out&About udlodder 3x2 billetter til forestillingen 7 RUNER på Takkelloftet i Operaen, som du kan vinde, hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.