ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

NOVEMBER

28

LØRDAG

København

Centralhjørnet

Kl. 12.00-18.00

Kom og vær' med når Centralhjørnet åbner for sit julemarked.

København

SLM Copenhagen

Kl. 22.00

Efter SLMs fantastiske julefrokost åbner vi dørene til julefest for alle, som ikke nåede at købe billet til frokosten. Denne ene gang om året kan vi garantere, at der er gang i den og højt humør lige fra starten!

København

Andet (København)

Kl. 23.00

KB18’s rå og ukonventionelle interiør skaber den perfekte ramme for POPism-Party. Der er lavt til loftet, men masser af plads til at skeje ud på, KB18 har kapaciteten til at minimere køen udenfor og servicere de mange tørstige homser uden for lang ventetid.

Jylland

GBAR - Århus

Kl. 18.30

Danish D-Lites julefrokost bliver i år holdt på GBAR i Aarhus.

Skuespiller mest indflydelsesrige homo

5. juli 2006 af Frank Holm.
Roller som Gandalf i trilogien Ringenes Herre og den onde Magneto i X-Men filmene har været med til at skaffe skuespilleren Sir Ian McKellen titlen som den mest indflydelsesrige homo i Storbritanien.
The Pink List er en rangliste over homoseksuelle, som har kæmpet sig til tops indenfor kunst, kultur medier, politik og business.

Den seneste liste er netop blevet offentliggjort under Europriden i London, hvor godt 40.000 bøsser og lesbiske var på gaden.
McKellen er kendt som en ivrig fortaler for homoseksuelles rettigheder. Altid klar med en udtalelse.

Sir Elton John måtte derfor se sig slået på målstregen af skuespilleren.

Længere nede på listen finder man også opdesigneren John Galliano og EU´s handelskommissær Peter Mandelson.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder 2 x 2 billetter til Margaret Cho-showet den 10. december i København, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder tre eksemplarer af bogen: Thailand – medaljonens for- og bagside, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med forfatteren Bjarne Henrik Lundis tre eksemplarer af hans nyeste bog, Må jeg være fri, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.