ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

FEBRUAR

1

SØNDAG

København

Centralhjørnet

Kl. 16.00

Begivenheden Fyr & Flamme vil blive afholdt d. 1. februar kl 16.00

København

SLM Copenhagen

Kl. 16.00

Et af de helt store temaer i SLM: Smid det meste, eller alt tøjet, pak kondomer og glidecreme i sokken, og join the party i 2 etager. Der er altid en festlig stemning i baren med fed housemusik dundrende ud af højtalerne og friske fyre bag baren.

Kendt homo fylder rundt

25. maj 2009 af Frank Holm.
Den engelske skuespiller Sir Ian McKellen fylder 70 år i dag. McKellen er især kendt for roller som Magneto i X-Men trilogien, og som troldmanden Gandalf i Peter Jacksons filmatisering af Tolkiens trilogi om Ringenes Herre.
Mckellen er vild med at spille de store engelske klassikere, og er ofte at finde i opsætninger af Shakespears teaterstykker. Som han gerne turnere verden rundt med.
Den 70 årige skuespiller blev i 1991 adlet af Dronning Elizabeth.

I 1988 sprang McKellen ud og var en af grundlæggerne af Stonewall, der er en af de mest indflydelsesrige homoorganisationer i England. Mckellen, der den dag i dag, stadig er aktiv som talsmand for Stonewall , er både kendt og frygtet for sine kradse og ærlige kommentarer, når homoseksuelles rettigheder sættes tilside eller undertrykkes.

Herfra skal lyde et stort tillykke.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out&About udlodder 2 x2 billetter til dadadans kommende forestilling: ÅND – En krops cabaret, der skal spille i Dansehallerne den 26.02-07.03 2015, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder fem dvd med filmen The Quiet Ones, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.
Out&About udlodder gavekort på 800 kroner ezzo butikken med jeans og clubwear, som du kan vinde, hvis du svarer på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.