ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

FEBRUAR

13

LØRDAG

København

Masken

Kl. 20.00

Kom og vær' med når Masken bar følger skarpt med i dansk Melodi Grand Prix.

København

G*A*Y Copenhagen

Kl. 20.00

G*A*Y viser Dansk Melodi Grand Prix på storskærm.

København

G*A*Y Copenhagen

Kl. 20.00

Kom og vær' med til dansk Melodi Grand Prix på G*A*Y.

København

Andet (København)

Kl. 22.00

Den tilbagevendende begivenhed ThrowBack holder Birhgay party på Jolene.

København

Andet (København)

Kl. 23.00-05.00

På lørdag er der for alvor kærlighed i luften! Hvis du elsker en kæreste, så er der valentinesfest hos Faith. Hvis du elsker melodi grandprix, så holder Faith også fest for dig.

Kendt homo fylder rundt

25. maj 2009 af Frank Holm.
Den engelske skuespiller Sir Ian McKellen fylder 70 år i dag. McKellen er især kendt for roller som Magneto i X-Men trilogien, og som troldmanden Gandalf i Peter Jacksons filmatisering af Tolkiens trilogi om Ringenes Herre.
Mckellen er vild med at spille de store engelske klassikere, og er ofte at finde i opsætninger af Shakespears teaterstykker. Som han gerne turnere verden rundt med.
Den 70 årige skuespiller blev i 1991 adlet af Dronning Elizabeth.

I 1988 sprang McKellen ud og var en af grundlæggerne af Stonewall, der er en af de mest indflydelsesrige homoorganisationer i England. Mckellen, der den dag i dag, stadig er aktiv som talsmand for Stonewall , er både kendt og frygtet for sine kradse og ærlige kommentarer, når homoseksuelles rettigheder sættes tilside eller undertrykkes.

Herfra skal lyde et stort tillykke.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder 5 eksemplarer af den psykologisk thriller ”The Gift”, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med EZZO.DK, 5 eksemplarer af PUMP! 2016 kalenderen og et par seje PUMP! underdrenge, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 3 stk. af de nye skrabere Proshield fra Gillette, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.