ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

NOVEMBER

25

ONSDAG

København

BLUS

Kl. 18.00

Har du nogensinde tænkt på at blive involveret i LGBTQ scenen eller overvejet at lave frivilligt arbejde? Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København.

København

Sabaah

Kl. 19.00

For alle, hver onsdag, det er gratis at deltage, og du er sikker på fuld diskretion.

København

BLUS

Kl. 19.00

På denne aften vil vi være vært for en begivenhed, hvor vi vil diskutere LGBTQ fremstilligen i medierne. Det vil være en åben diskussion, og du vil komme til at bestemme hvilken retning, den tager! Huset-KBH, Rådhusstræde 13, 1466 København.

Kendt homo fylder rundt

25. maj 2009 af Frank Holm.
Den engelske skuespiller Sir Ian McKellen fylder 70 år i dag. McKellen er især kendt for roller som Magneto i X-Men trilogien, og som troldmanden Gandalf i Peter Jacksons filmatisering af Tolkiens trilogi om Ringenes Herre.
Mckellen er vild med at spille de store engelske klassikere, og er ofte at finde i opsætninger af Shakespears teaterstykker. Som han gerne turnere verden rundt med.
Den 70 årige skuespiller blev i 1991 adlet af Dronning Elizabeth.

I 1988 sprang McKellen ud og var en af grundlæggerne af Stonewall, der er en af de mest indflydelsesrige homoorganisationer i England. Mckellen, der den dag i dag, stadig er aktiv som talsmand for Stonewall , er både kendt og frygtet for sine kradse og ærlige kommentarer, når homoseksuelles rettigheder sættes tilside eller undertrykkes.

Herfra skal lyde et stort tillykke.

Bliv den første til at skrive en kommentar

Mest læst

Konkurrencer

Out & About udlodder tre eksemplarer af bogen: Thailand – medaljonens for- og bagside, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder i samarbejde med forfatteren Bjarne Henrik Lundis tre eksemplarer af hans nyeste bog, Må jeg være fri, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.
Out & About udlodder 5 eksemplarer af Birthe Kjærs nye album, som du kan vinde hvis du kan svare på nedenstående spørgsmål.

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.