ANNONCE

LIFE, LUST & LEISURE

AUGUST

29

FREDAG

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-14:00

Vandpolo er en intens sport i vand, hvor du kommer helt tæt på din modstander. En yderst seværdig sport, hvis du er til vandsport og action. Der spilles i Bellahøj Aqua stadion.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-15:00

Få en naturoplevelse i det smukke smukke nordsjællend med andre LGBT golfspillere og deres venner. Vi tilbyder både turnering for de øvede og for nybegyndere. Har du lyst til at prøve om golf er noget for dig, så kom frisk. Vi giver en tur på begynderbanen med instruktør. Golf spiller i Hørsholm Golf klub, Grønnegade 1, Hørsholm.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Badminton er kæmpe sport i Danmark med over 400.000 spillere på landsplan. Badminton turneringen bliver afholdt i Grøndalscenteret hal J-K. Finaler forventes at blive spillet omkring kl. 16 og frem.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Fodbold er den største sport i verden og selvfølgelig er det også med i PanGames. Fodboldsturneringen i år bliver et med poolparty, musik og massere af spil i forskellige niveauer. Fodbold spiller på FCK’s træningsbaner på Frederiksberg, Jens Jessenvej 16, Frederiksberg.

København

PANGAMES 2014

Kl. 09:00-16:00

Håndbold er en stor sport i Danmark. Sporten er for dem der kan lide hurtige driblinger, fart og spænding. Håndbold spilles i Bellahøjhallen, Bellahøj vej 1-3.

København

Regnbuepladsen

Kl. 14:00-18:00

Tag hele regnbuefamilien med til en sjov og afslappende dag på regnbuepladsen. Hoppeborg, ansigtsmaling, skøre kostumer og overraskelser for børn i alle aldre.

København

Andet (København)

Kl. 15:00

Mød din guide ved hovedindgangen til Christiania (kig efter regnbueflaget). Turen slutter ved “Bøssehuset” på Christiania.

København

PANGAMES 2014

Kl. 16:00-20:30

Svømning er den ældste sport i Pan Idræt og det er derfor en selvfølgelighed at vi har svømning til PanGames. Der svømmes på Bellahøj Aqua stadion Bellahøjvej 1-3.

København

PANGAMES 2014

Kl. 17.00-19.00

Kom og nyd en sen sommeraften i København i den store selskab med Lesbisk Trekking Team CPH, der har organiseret en atmosfærisk vandretur. Turen slutter ved en dejlig café i en af ​​de ældste dele af byen, kaldet Christianshavn. Turen er gratis og starter fra Botanisk Have tæt på Nørreport station.

København

PANGAMES 2014

Kl. 18.20 & 19.40

Kanalrundfarten du aldrig vil glemme. Det er bøsset, det er glitter og det er vildt! Guide: Honney Bonnie

København

Pride Square

Kl. 18:00-20:00

Drag Bingo og dine værter kommer fra det skønne Vesterbro Dragudlejningsservice. Kom og spil med og få chancen for at vinde fantastiske præmier. Dragshowet starter umiddelbart efter.

København

Andet (København)

Kl. 19.30

Succesforestillingen vender tilbage til Copenhagen Pride! 8 homoseksuelle prøver at løse hele verdens homoproblemer...

København

Pride Square

Kl. 20:00-23:00

Årets Drag Night er en international og særdeles opkørt affære. Dronninger fra hele verden slår sig sammen med sine danske drag-søstre på scenen og Copenhagen Pride er stolte over at byde dem alle velkommen.

København

PANGAMES 2014

Kl. 22.00

En spændende sportslig aften på G*A*Y Copenhagen med frække bartendere, musikalske overraskelser. Vis din guldmedalje eller chat med din stærkeste modstander. Du kan finde G*A*Y København kun 50 meter fra Rådhuspladsen/Pride Square på Vester Voldgade 10.

København

SLM Copenhagen

Kl. 22:00 - 02:00

Er du en rigtig mand med skæg og hår på brystet, så er denne aften bestemt noget for dig! Denne aften er der ingen adgang for glatbarberet fyre - jo mere hår jo bedre.

Glemt password

Hvis du har glemt dit password kan du få tilsendt det ved at skrive din e-mail adresse herunder og klikke "Send". Efter et par minutter modtager du en e-mail med dit password.

Hvis du fortsat har problemer med at logge ind, kan du kontakte Out & About web support.

E-mail:

Brugernavn:

Password:

Husk mig!

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Udgiver: Copenhagen Gay Media Aps • © Eftertryk kun med redaktionens tilladelse. • Mere information om bøsser, lesbiske og homoseksuelle.